Νέα

Ιαν 31 2022

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΣΥΡΟΥ 50 – 18122 – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΗΛ. 210-4973006 WEBSITE:http://www.aleka-kontaxaki.gr

e-mail: charis.anastasiadis@yahoo.com

 

Κορυδαλλός 31/1/22 

Αγαπητοί γονείς,

  Την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των καιρικών συνθηκών, και προκειμένου να μη χαθεί το μάθημα, την Δευτέρα 24/1 τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά. Στη συνέχεια όμως , μετά την απόφαση της κυβέρνησης , η Τρίτη 25/1 και η Τετάρτη 26/1 χαρακτηρίστηκαν αργίες και αναγκαστήκαμε να μη λειτουργήσουμε ούτε με αυτόν τον τρόπο.

 Επειδή οι αποφάσεις βγαίνουν τελευταία στιγμή και επειδή όπως το βιώσαμε πρόσφατα η μία αναιρεί την άλλη και είναι πρακτικά δύσκολο να έρθουμε σε επαφή άμεσα μαζί σας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μπαίνετε στο site του φροντιστηρίου http://www.aleka-kontaxaki.gr  για να ενημερώνεστε σε έκτακτες περιστάσεις όπως αυτές της περασμένης εβδομάδας, αφού εκεί αναρτούμε έγκαιρα ανακοινώσεις σχετικές με τη λειτουργία του χώρου.

 Επίσης θα σας παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τον σύνδεσμο που έχετε για τα διαδικτυακά μαθήματα και όσοι δεν έχετε να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση charis.anastasiadis@yahoo.com αναφέροντας το όνομα του μαθητή ή της μαθήτριας και το όνομα της καθηγήτριας που τους κάνει μάθημα, ώστε να τον στείλουμε και σε εσάς.

 Για οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να επικοινωνείτε ή να κλείνετε ραντεβού τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ