Νέα

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΣΥΡΟΥ 50 – 18122 – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΗΛ. 210-4973006 WEBSITE:http://www.aleka-kontaxaki.gr

e-mail: charis.anastasiadis@yahoo.com

 

  Αγαπητοί γονείς,

 

  Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά , επειδή οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν να παραμείνουν τα σχολεία κλειστά λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση που δείξατε και τη συνεπή συνεργασία σχετικά με την οργάνωση των online μαθημάτων .

 

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε φορά που ανακοινώνεται έκτακτο κλείσιμο των σχολείων απαγορεύεται αυστηρά να φέρουμε μαθητές στον χώρο μας. Όμως , αξιοποιώντας την εμπειρία των τελευταίων δύο ετών και προκειμένου να μην χαθούν οι ώρες μαθημάτων που έχουμε δεσμευτεί να γίνουν από την αρχή της χρονιάς, σε τέτοιες περιπτώσεις τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά (σε αυτήν την περίπτωση δε θα προηγείται τηλεφώνημα εκ μέρους του φροντιστηρίου). Διαδικτυακά θα γίνονται και τα μαθήματα σε συγκεκριμένα τμήματα αν , παρόλο που όλα τα μέλη του προσωπικού μας είναι εμβολιασμένα , η διδάσκουσα του τμήματος νοσήσει ή αν νοσήσει το 50% + 1 των μαθητών του τμήματος από την Covid-19 (σε αυτήν την περίπτωση θα σας ειδοποιούμε).

 

 Σας παρακαλούμε πολύ να διατηρήσετε τον σύνδεσμο που έχετε και όσοι δεν έχουν να μας στείλουν ένα e-mail στη διεύθυνση charis.anastasiadis@yahoo.com αναφέροντας το όνομα του μαθητή ή της μαθήτριας και το όνομα της καθηγήτριας που του κάνει μάθημα, ώστε να σας τον στείλουμε και σε εσάς.

 

 Θα θέλαμε ακόμη να τονίσουμε ότι κάθε Τρίτη και Παρασκευή είναι υποχρεωμένοι οι ανεμβολίαστοι ανήλικοι μαθητές να φέρνουν μαζί τους τη σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος self-test Covid – 19 που επιδεικνύουν και στο σχολείο. Αυτό αν θέλετε μπορείτε και να το στέλνετε είτε στο viber της καθηγήτριας είτε στο e-mail του φροντιστηρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με τον νόμο, δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα διδασκαλίας.

 

 Ακόμη , όπως θα σας έχουν πει και από το σχολείο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ , θα πρέπει να παραμένει σπίτι και να απέχει από την παρακολούθηση μαθημάτων άτομο που εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού συστήματος ή πυρετό, ανεξάρτητα από το ιστορικό εμβολιασμού ή προηγηθείσας νόσου COVID-19, και για να επιστρέψει θα πρέπει να έχει αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) ή αρνητικό ταχύ τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) . Τέλος εάν βρεθεί κρούσμα σε κάποιο τμήμα, τότε τα παιδιά του τμήματος πρέπει να κάνουν ένα rapid test την αμέσως επόμενη μέρα και ένα ακόμα 7 μέρες μετά.

 

 Αν κάποιος μαθητής βρεθεί θετικός στο διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει σπίτι , και με την προϋπόθεση ότι αισθάνεται καλά, εκτός από το homework που θα του στέλνουν οι καθηγήτριες , θα κανονίσουν μαζί του online συναντήσεις  προκειμένου να μη χάσει την επαφή με τα μαθήματα και να του λύσουν τυχόν απορίες.

 

 Για οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να επικοινωνείτε ή να κλείνετε ραντεβού τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ