Το προσωπικό

Το φροντιστήριο μας συνεργάζεται με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό σε όλα τα επίπεδα. Η συνεργασία μας είναι πολυετής, δείγμα της επαγγελματικής συμπεριφοράς, του καλού κλίματος και της κοινής αγάπης μας προς το αντικείμενο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών σε όλες τις ηλικίες.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε συνοπτικά τα βιογραφικά του προσωπικού μας.

Κέλυ Γεωργουλάκη

Ονομάζομαι Κέλλυ Γεωργουλάκη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής. Μετά τις Πανεπιστημιακές μου σπουδές στην Ψυχολογία εξειδικεύτηκα σε παιδαγωγικά θέματα. Για την διαρκή μου επιμόρφωση έχω παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν τη μεθοδολογία της διδασκαλίας και την ανάπτυξη του παιδιού. Εκπαιδεύτηκα και επιλέχθηκα σαν εξετάστρια του προφορικού λόγου για το Πανεπιστήμιο του Cambridge και του Lancashire το 2009.

Διδάσκω την Αγγλική Γλώσσα από το 1988 και από το 1989 εργάζομαι στο Φροντιστήριο της Κας Κονταξάκη στον Κορυδαλλό. Μέσα από τη δουλειά μου και τους μαθητές μου, εξελίσσομαι, βελτιώνομαι και μαθαίνω συνεχώς .Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω για να είμαι ευτυχισμένη;

Με εκτίμηση,

Κέλλυ Γεωργουλάκη.

Φιόνα Φραντζή

Ονομάζομαι Φιόνα Φραντζή .Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Είμαι κάτοχος Proficiency του Πανεπιστημίου του Michigan και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Παιδαγωγικού και Ψυχολογικού ενδιαφέροντος.

Διδάσκω την Αγγλική Γλώσσα επί είκοσι έξι χρόνια και τα τελευταία δεκαεπτά, εργάζομαι στο Φροντιστήριο της Κας Κονταξάκη στον Κορυδαλλό.

Λατρεύω την δουλειά μου και χαίρομαι που διδάσκω στο ίδιο Φροντιστήριο τόσο καιρό γιατί αυτό με βοηθάει να γνωρίζω τους μαθητές μου καλά και να συγκεντρώνομαι αναπόσπαστα στην διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας.

Με εκτίμηση

Φιόνα Φραντζή

Αγγελική Ξαγοράρη

Ονομάζομαι Αγγελική Ξαγοράρη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Είμαι κάτοχος του Proficiency του Πανεπιστημίου του Cambridge και έχω παρακολουθήσει κύκλο μαθημάτων Μεθοδολογίας για την διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας στην Kate Wakeman. Επίσης ενημερώνομαι διαρκώς παρακολουθώντας σεμινάρια και ημερίδες σε διακεκριμένα κέντρα επιμόρφωσης Καθηγητών Ξένων Γλωσσών.

Διδάσκω Αγγλικά επί δέκα οκτώ χρόνια και τα δεκαέξι τελευταία εργάζομαι στο Φροντιστήριο της Κας Κονταξάκη στον Κορυδαλλό.

Αγαπώ πολύ τα παιδιά, την διδασκαλία αλλά και τον συγκεκριμένο χώρο που εργάζομαι. Πάνω απ’όλα προσπαθώ να κάνω τους μαθητές να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα και να νιώθουν όμορφα μαθαίνοντάς την.

Με εκτίμηση

Αγγελική Ξαγοράρη

Κατερίνα Πρωτοπαππά

Ονομάζομαι Κατερίνα Πρωτοπαππά.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό. Σπούδασα Κλασσική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης είμαι κάτοχος του Proficiency του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Πιστεύω στη δια βίου μάθηση και έτσι παρακολουθώ τακτικά σεμινάρια και κύκλους μαθημάτων σχετικά με την διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας.Διδάσκω Αγγλικά επί εννέα χρόνια και τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στο Φροντιστήριο της Κυρίας Κονταξάκη στο Κορυδαλλό.Γνωρίζω Ιταλικά επιπέδου Β2 και είμαι κάτοχος πτυχίου ECDL(όλες τις ενότητες).

Σαν γνώστης της Κλασσικής Φιλολογίας εκτιμώ ιδιαίτερα την μετάδοση της γνώσης στα παιδιά και την επεξεργασία της δομής της γλώσσας. Χαίρομαι για το αντικείμενό μου και ιδιαιτέρως για τη συνεργασία μου με τους μαθητές

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Πρωτοπαππά

Αλεξάνδρα Αναστασιάδη - Κονταξάκη

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Αναστασιάδη -Κονταξάκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κρήτη αλλά σπούδασα στην Αθήνα. Είμαι πτυχιούχος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω Φροντιστήριο στον Άνω Κορυδαλλό επί είκοσι οκτώ χρόνια.

Όντας υπεύθυνη για το πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου, φροντίζω να ενημερώνομαι τακτικά παρακολουθώντας σεμινάρια, διαβάζοντας και συζητώντας με τους εκπροσώπους των εκδοτικών οίκων για ό,τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο του ξενόγλωσσου βιβλίου.

Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι οι μαθητές που δυσκολεύονται να εμπεδώσουν ή να αφομοιώσουν.Ο πιο ενδιαφέρον τομέας του Φροντιστηρίου είναι οι σχέσεις μου με το προσωπικό, μια και οι περισσότερες είναι ήδη πολυετείς.

Υπόσχομαι να συνεχίσω την προσπάθειά μου για συνέπεια, σκληρή δουλειά και πολύ καλή συνεργασία με τους γονείς τους μαθητές και τις συναδέλφισσές μου.

Με εκτίμηση

Α. Αναστασιάδη - Κονταξάκη