Νέα

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΣΥΡΟΥ 50 – 18122 – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΗΛ. 210-4973006 WEBSITE:http://www.aleka-kontaxaki.gr

e-mail: charis.anastasiadis@yahoo.com

 

23/11/2023

 

  Αγαπητοί γονείς,

 

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ,σαν εκπαιδευτικός οργανισμός , το φροντιστήριο ακολουθεί τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τα σχολεία από την περιφέρεια ή το υπουργείο Παιδείας σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία του.

 

 Αυτό σημαίνει ότι όταν τα σχολεία είναι κλειστά λόγω αργιών , δε λειτουργεί ούτε το φροντιστήριο. Όμως,  σε περίπτωση που ανακοινώνεται έκτακτο κλείσιμο των σχολείων, καθώς απαγορεύεται αυστηρά να φέρουμε μαθητές στον χώρο μας(π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών), αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκτήθηκε στην καραντίνα και προκειμένου να μην χαθούν οι ώρες μαθημάτων που έχουμε δεσμευτεί να γίνουν από την αρχή της χρονιάς, τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά (σε αυτήν την περίπτωση, δε θα προηγείται τηλεφώνημα εκ μέρους του φροντιστηρίου, αλλά θα ανεβαίνει ενημερωτική ανακοίνωση στον ιστότοπο του φροντιστηρίου). Διαδικτυακά θα γίνονται και τα μαθήματα σε συγκεκριμένα τμήματα αν η διδάσκουσα του τμήματος νοσήσει και η ίδια είναι σε θέση να κάνει μάθημα , αλλά για το καλό των παιδιών δεν πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί τους (σε αυτήν την περίπτωση θα σας ειδοποιούμε).

 

 Στις 23/11/23 σας στείλαμε ένα email στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, όταν έγιναν οι εγγραφές, με τον σύνδεσμο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να συνδεθείτε online  με την αντίστοιχη καθηγήτρια. Σε περίπτωση που δεν το έχετε λάβει , ελέγξτε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα και αν δεν είναι ούτε εκεί, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση charis.anastasiadis@yahoo.com αναφέροντας το όνομα του μαθητή ή της μαθήτριας και το όνομα της καθηγήτριας που του κάνει μάθημα, ώστε να σας τον στείλουμε και σε εσάς. Στον ιστότοπό μας στην ενότητα «ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE» μπορείτε να βρείτε οδηγίες  και πληροφορίες με ό,τι έχει να κάνει με τη διαδικασία των διαδικτυακών μαθημάτων.

 

 Για οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

 

Ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση

Η διεύθυνση