Νέα

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ

ΣΥΡΟΥ 50 – 18122 – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΗΛ. 210-4973006

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.aleka-kontaxaki.gr

 

                                                                               Κορυδαλλός 15/5/2016

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ Β junior, Α, B  για το Σχολικό έτος 2016-17.

   

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

    Το Πανεπιστήμιο του Cambridge διοργανώνει εξετάσεις για τις πιο πάνω τάξεις και οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν το πρώτο τους πτυχίο. Οι εξετάσεις αυτές ονομάζονται  Young Learners (YLE) και για κάθε τάξη είναι : για την Bj το Starters, για την A το Movers και για την  B το Flyers. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου:  WWW.CAMBRIDGEENGLISH.ORG

 

   Για να συμμετέχει ένας υποψήφιος σε αυτήν την διαδικασία θα χρειαστεί να τον προετοιμάσουμε εμείς από αρχές Απριλίου, μια και οι εξετάσεις γίνονται τέλη Μαϊου, προσθέτοντας μια ώρα την εβδομάδα στο πρόγραμμά τους τον Απρίλιο του 2017. Πρέπει να τελειώσουμε ένα βιβλίο που περιέχει περίπου 5 Tests πρακτικής  εξάσκησης που συμπεριλαμβάνουν Ακουστική (Listening), κατανόηση κειμένου και γραπτό λόγο (Reading and writing), καθώς επίσης και προφορικό λόγο (speaking).

 

      Αν κάποιος μαθητής θέλει να συμμετέχει στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Cambridge μπορεί, αλλά η χρέωση από το Πανεπιστήμιο είναι 60 ευρώ.

Λόγω οικονομικής κρίσης, πολλά παιδιά δεν συμμετέχουν πια, γι αυτό θα θέλαμε να προσφέρουμε δωρεάν σε όλους τους μαθητές αυτών των τάξεων τα μαθήματα προετοιμασίας και την διεξαγωγή ενός τελικού Test προσομοίωσης (ίδιου επιπέδου ) στο Φροντιστήριο. Δεν μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά πτυχίο, εφ’ όσον οι εξετάσεις γίνονται μέσα στο Φροντιστήριο. Μπορούμε όμως να τους προσφέρουμε την εμπειρία των Tests, που είναι αρκετά ενδιαφέροντα, έξυπνα και δημιουργικά και βέβαια την ευκαιρία να αναπτύξουν διάλογο με τον Άγγλο συνεργάτη μας.

 

   Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αγοράσετε 1 βιβλίο τον Μάρτιο και τα παιδιά να δουλέψουν λίγο παραπάνω.

 

   Τα μαθήματα θα τα κάνω εγώ προσωπικά, μια και αυτά τα πτυχία είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για μένα και μια ενδιαφέρουσα διαδρομή των παιδιών στην Αγγλική Γλώσσα.

 

Σας ευχαριστώ πολύ

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Α. Αναστασιάδη - Κονταξάκη