Νέα

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΣΥΡΟΥ 50 – 18122 – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΗΛ. 210-4973006

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.aleka-kontaxaki.gr

 

                                                                          Κορυδαλλός 24/5/2021

 

 

Προς τους  Γονείς και Κηδεμόνες,

  

  Τη Δευτέρα 31/05/2021 το απόγευμα 6-8μ.μ θα σας περιμένουμε στην αυλή του Φροντιστηρίου, για να πάρετε την βαθμολογία του Γ΄ τριμήνου και τα  ενδεικτικά των παιδιών σας. 

  Μαζί με τα ενδεικτικά και τον έλεγχο θα πάρετε και τον κατάλογο με τα βιβλία για την επόμενη σχολική χρονιά, καθώς και τα προγράμματα μαθημάτων. Εάν σας εξυπηρετεί, μπορείτε να κλείσετε θέση στο τμήμα που σας ταιριάζει χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε προκαταβολή. Ελπίζουμε ότι δεν θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τις ώρες, ώστε να μπορέσετε και εσείς να ρυθμίσετε άλλες τυχόν δραστηριότητες των παιδιών σας. 

 Ο στόχος μας για το σχολικό έτος 2021-22 είναι να γίνουν όλα τα μαθήματα σε όλες τις τάξεις δια ζώσης . Δυστυχώς όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το υποσχεθούμε. Οπότε ,ανάλογα με τα επιδημιολογικά στοιχεία και προκειμένου να αποφύγουμε την ταυτόχρονη παρουσία πολλών μαθητών στον χώρο του φροντιστηρίου και να αποσυμφορηθούν κάποιες αίθουσες κάποιες ώρες την εβδομάδα ίσως να γίνονται μέσω της πλατφόρμας zoom. 

 Παρακαλούμε πολύ όλους τους γονείς που οφείλουν δίδακτρα να φροντίσουν για την εξόφλησή τους μέχρι 31-5-2021.  Τα οφειλόμενα δίδακτρα πρέπει να εξοφληθούν για να μπορέσουμε και εμείς να εξοφλήσουμε τις καθηγήτριες μας, που με τόση εργατικότητα και συνέπεια στήριξαν τα παιδιά σας, αλλά και να ανταπεξέλθουμε στις υπόλοιπες οικονομικές υποχρεώσεις του Φροντιστηρίου. 

 Εκ μέρους όλων των καθηγητριών, σας ευχαριστούμε πολύ για την άριστη συνεργασία και την υποστήριξή σας σε μια πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική χρονιά. 

  Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά σας.  

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά (τις πρωινές ώρες) ή με e-mail στο charis.anastasiadis@yahoo.com οποτεδήποτε σας εξυπηρετεί.

 

                                                                         Με εκτίμηση

                                                                          Η Διεύθυνση