Νέα

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΣΥΡΟΥ 50 – 18122 – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΗΛ. 210-4973006

WEBSITE:http://www.aleka-kontaxaki.gr

 

  Αγαπητοί γονείς, 

 Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, και με την προϋπόθεση ότι δε θα αλλάξει κάτι, θα επανέλθουμε στο πρόγραμμα που είχαμε πριν το lockdown στις 7 Ιανουαρίου 2021.

 Στις 23/12/2020 οι καθηγήτριες θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικώς για να σας ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών. Οι έλεγχοι των μαθητών θα είναι έτοιμοι μέχρι τότε και όταν οι μαθητές επιστρέψουν στον χώρο του φροντιστηρίου θα μπορέσουν να τους πάρουν. Στις 23/12/2020 δε θα γίνουν μαθήματα , ώστε να μπορέσουν οι καθηγήτριες να αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαστεί στην επικοινωνία μαζί σας. 

  Σχετικά με τις πληρωμές των διδάκτρων, μπορείτε να τις τακτοποιείτε από κοντά κλείνοντας ραντεβού (τηλεφωνικώς  στο 2104973006 , μέσω e-mail στο charis.anastasiadis@yahoo.com) ή μέσω τραπέζης στον λογαριασμό με τα εξής στοιχεία :

Τράπεζα Πειραιώς

GR6901721050005105087522517 

Αναστασιάδης Χαράλαμπος Γεωργίου 

 Οι αποδείξεις θα σταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail που σας είχαμε στείλει τους συνδέσμους για τα διαδικτυακά μαθήματα (σε κάποιους έχουν ήδη σταλεί). Για αυτό θα πρέπει να έχετε το νου σας και στο φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Αν κάποιος θέλει την απόδειξη εκτυπωμένη , μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού και να έρθει να την παραλάβει. 

  Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία σε μια περίοδο ιδιαίτερη και δύσκολη για όλους. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη μόρφωση των παιδιών και για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Κλείνοντας θα θέλαμε η διεύθυνση και το προσωπικό του φροντιστηρίου να σας ευχηθούμε να έχετε καλές γιορτές και να υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με υγεία. 

 Για οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να επικοινωνείτε ή να κλείνετε ραντεβού τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail (charis.anastasiadis@yahoo.com). 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ