Νέα

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΣΥΡΟΥ 50 ΤΚ 18122 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΗΛ. : 2104973006

www. aleka-kontaxaki.gr και E-mail: info@aleka-kontaxaki.gr                                                                                      

 

 Κορυδαλλός  26/03/2020       

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, 

 Όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας θα παραμείνουν για αρκετές μέρες ακόμα κλειστά. Στην προσπάθειά μας να εκπληρώσουμε τον στόχο που τέθηκε από την αρχή της σχολικής χρονιάς και σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο των βιβλίων που διδάσκουμε στο φροντιστήριο, σας προσφέρουμε κάποιες λύσεις ώστε οι μαθητές να κρατήσουν την επαφή τους με την αγγλική γλώσσα και με τις καθηγήτριές τους. 

1.     (Αυτή η επιλογή, δυστυχώς, δεν προσφέρεται για τους μαθητές των AJ και BJ)

Στην πλατφόρμα http://webbook.burlingtonbooks.com/Login/coupon. υπάρχει πληθώρα ασκήσεων , για να εξασκηθείτε στην ύλη που έχει ήδη διδαχθεί είτε με την καθοδήγηση των καθηγητριών σας είτε μόνοι σας. Για να συνδεθείτε ακολουθήστε τις οδηγίες:     

    Στο εξώφυλλο κάθε βιβλίου Students υπάρχει ένας κωδικός.  Θα πατήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο http://webbook.burlingtonbooks.com/Login/coupon. και θα τον εισάγετε. Στη συνέχεια θα δώσετε ό,τι στοιχεία ζητάει. Εκεί που λέει class code θα βάλετε τον κωδικό που αναγραφέται παρακάτω ανάλογα με το ποια καθηγήτρια/καθηγητής σας διδάσκει. 

Κυρία Φιόνα: για το Mindset B1 θα βάλετε : 65X8C

Κυρία Έφη: για το Mindset B1 θα βάλετε : 65X98  / για το Webkids 3 ο κωδικός είναι : 669ZX

Κυρία Κέλυ: για το Webkids 3 θα βάλετε : 65X9E

Κυρία Άντζελα: για το Webkids 1 θα βάλετε : 66XA9

Κυρία Κατερίνα: για το Webkids 2 θα βάλετε : 66XDD

2.    Ψάξτε και κατεβάστε από εδώ : https://www.burlingtonbooks.com/Greece/Page.aspx?PageID=1930&zoneIndex=3&subMenuIndex=5  το βιβλίο που έχετε. Στη συνέχεια με τον κωδικό που βρίσκεται στο εξώφυλλο του Students έχετε πρόσβαση στο αντίστοιχο ψηφιακό βιβλίο με αρκετές λειτουργίες ενεργοποιημένες. Μπορείτε να το δουλέψετε σε συνεργασία με τους διδάσκοντές σας ή και μόνοι σας με στόχο την επανάληψη, την εμβάθυνση και την εμπέδωση ύλης που έχει ήδη διδαχθεί. 

3.    Μπορείτε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα του Cambridge : https://www.cambridgeenglish.org/learning-english/ 

       και πιο συγκεκριμένα να ασχοληθείτε με διάφορες δωρεάν δραστηριότητες είτε μόνοι σας είτε με την καθοδήγηση των διδασκόντων σας εδώ : https://www.cambridgeenglish.org/learning-english/activities-for-learners/ 

 Αυτή τη στιγμή ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και σας υποσχόμαστε ότι το προσωπικό του φροντιστηρίου θα  κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να ανταποκριθεί στη νέα αυτή πρόκληση και στις δικές σας προσδοκίες. 

Ευχαριστώ πολύ

 

 Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση